Arbetsplatser och Examensarbete

Marknadsassistent på Transoft Solution (Aviation)

Jag visste att det fanns mycket säkerhet på Flygplatser men inte att det fanns särskilda programvaror som simulerar och räknar ut sådana detaljer kring säkerhet och flöden. Just nu jobbar jag med att marknadsföra dessa programvaror där våra kunder finns globalt. Det känns spännande att jobba med flyg och flygplaster och jag har fått en helt respekt kring det som pågår i bakgrunden av en flygplats. Det känns även extra bra att just våra programvaror förbättrar säkerheten och resandet med flyg. Jag tror att denna arbetsplats kommer ta mig till nya höjder!

Transoft_logo_Vertical_300ppi

Tidigare arbetsplatsen på ROYAL CANIN

När jag skulle börja på ROYAL CANIN som marknadskoordinator visste jag inte vad jag kunde förvänta mig kring själv arbetsplatsen. Men när jag möttes av inte bara en hund utan flera stycken blev jag positivt överraskad, jag såg en trevlig och harmonisk arbetsplats, där det naturliga var att ha sina hundar med sig dit. Men imponerad blev jag av att se hur tränade och lydiga hundarna var till sina ägare. Och jag menar det, spelar ingen roll vilken hundras, alla går att tränas till det!

Att få arbeta som marknadskoordinator har varit ett stort steg i min utveckling, jag har lärt mig handskas med många saker samtidigt, kunna koordinera och producera marknadsmaterial. Detta är en grymt bra erfarenhet som jag kommer att ta med mig när jag söker mig vidare till nya utmaningar.

 

LOGO RC NEW 2016-cmyk

 

Mitt examensarbete är en av mina stoltheter!

I tre år har jag på gott och ont grävt ner mig i studier om kommunikation och design. Jag har under sista utbildningsperioden skrivit tillsammans med en vän ett mycket roligt men krävande examensarbete. Det handlar om inspiration, trender och plagiering i grafisk design. Vi riktade oss mot både digitalt och tryckt material, fast även om dessa kan skilja sig så går dem ofta hand i hand med varandra.
Vi var särskilt intresserade över studenters åsikter kring ämnena inspiration, designtrender och plagiat. Men även vad de yrkesmässiga designers ansåg om detta. Vi hittade både skillnader och likheter mellan de båda. Man kan officiellt säga att att den stora skillnaden är just yrkeserfarenhet. Men många fall kan man även se rollen som som de båda grupper besitter,  de är studenter eller de är anställd/företagare. Med detta följer alltid vissa ramar och ansvar.

Läs gärna examensarbetet via denna länk:
http://www.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2%3A729648&dswid=-6597

ladda ned

%d bloggare gillar detta: